Coronaforbehold: Dette skal du være opmærksom på

Praktiske informationer

Rådgivning, dokumenthåndtering, kirke og andre praktiske informationer

praktiske informationer

Praktiske informationer

Forhold dig til de praktiske informationer her

En begravelse er ikke noget man når at skulle forholde sig til mange gange i sit liv, og derfor kan det også være svært at holde styr på alle de praktiske informationer og ting man skal forholde sig til, i en sådan situation.

Abildskov Begravelse kan hjælpe jer med alt det praktiske når en af jeres kære afgår ved døden. 

Rådgivning og dokumenthåndtering

Hos Abildskov Begravelse rådgiver vi dig igennem hele processen, og vi sørger gerne for al dokumenthåndtering.

Alle ønsker I, eller afdøde, må have til ceremonien, vil vi forsøge at tage hånd om, så intet går glemt. Vi deler gerne idéer og gode råd, hvis I selv er i tvivl om hvad der vil være passende til anledningen.

I forhold til den gældende dokumentation, kan vi være til hjælp med bl.a. at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, samt kontakte anden relevant myndighed.

Kontakt til kirke og præst

I mange tilfælde har afdøde haft et ønske om at blive begravet på en bestemt kirkegård, mens det for andre ikke har været valgt på forhånd. Uanset hvilken situation I må have, kan vi være behjælpelige med at kontakte kirken og den pågældende præst.

Samtidig vil vi selvfølgelig sørge for aftale med kirketjeneren, så ceremonien kan finde sted, mens graveren også vil blive gjort opmærksom på at få gjort gravstedet klar.

Blomster og udsmykning

Det hører sig ofte til med blomster og kistedekorationer i forbindelse med ceremonien, og her kan vi også være til hjælp.

Vi bestiller gerne blomster og kistedekoration for jer, og hvis det er ønsket, kan vi også rådgive jer om valg af blomster og kistedekoration, som vil være i afdødes ånd.

Kontakt os, og hør mere om de praktiske informationer.

Vil du gerne tale sammen?

Abildskov Begravelse tilstræber at yde de efterladte den bedst mulige rådgivning i trygge rammer. Jeg tilbyder derfor personligt besøg eller online møde – Sammen finder vi en løsning der passer til din families behov.

Vi dækker Nordsjælland