Coronaforbehold: Dette skal du være opmærksom på

Om os

Din lokale bedemand i København & Nordsjælland

abildskov begravelse

Kort om os

Abildskov Begravelse er din lokale bedemand i København, Nordsjælland og Roskilde. Vi har siden 2013 bistået pårørende med at få en smuk og mindeværdig afsked med deres kære. Alle vores bedemænd er uddannede og eksaminereret, og vi yder altid en saglig og professionel vejledning og betjening i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Besøg én af vores begravelsesforretninger

Du er altid velkommen til at besøge vores forretninger i Hørsholm, Vangede, København, Amager, Christianshavn, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Værløse.

Hvis du vil høre mere om os, kan du også ringe til os på telefon 61 44 01 14 for at aftale et hjemmebesøg, eller hvis du blot ønsker en uforpligtende samtale. Kontakter du os via vores kontaktformular, ringer vi dig op inden for 30 minutter.

Vi samarbejder med hospicer og patienthoteller

Hos Abildskov Begravelse har vi et godt samarbejde med hospicer og patienthoteller i København og Nordsjælland, herunder Skt. Lukas hospicet i Hellerup.

Den Danske Begravelsesfond

Abildskov Begravelse har stiftet Den Danske Begravelsesfond. Indmeldelsen koster 3500 kroner og herefter koster medlemskabet 79 kroner om måneden. Efter et års medlemskab af fonden er man kvalificeret til at få en af vores grundpakker.

Kontakt os i dag, og hør mere om os.

Vil du gerne tale sammen?

Abildskov Begravelse tilstræber at yde de efterladte den bedst mulige rådgivning i trygge rammer. Jeg tilbyder derfor personligt besøg eller online møde – Sammen finder vi en løsning der passer til din families behov.

Vi dækker Nordsjælland