Coronaforbehold: Dette skal du være opmærksom på

Barnebegravelse

Barnebegravelse er altid ekstra svært

barnebegravelse

Barnebegravelse - Afsked efter jeres ønsker

Det er aldrig nemt med barnebegravelser. Det er smertefuldt at skulle tage afsked med et barn, og sorgen fylder ofte så meget, at der ikke er meget overskud tilbage til at planlægge afskeden. Det har vi hos Abildskov Begravelse stor forståelse for, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe jer med at planlægge en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse af jeres barn.

Det er meget vigtigt for mig at afskeden med jeres barn bliver lige præcis, som I ønsker, at den skal være. Vi tager derfor altid udgangspunkt i jeres ønsker, når vi planlægger ceremonien. Vi samarbejder med flere hospicer og har god erfaring med at hjælpe forældre og pårørende gennem processen.

Få hjælp til at lukke sociale profiler

Størstedelen af alle unge har i dag en eller flere sociale profiler, der kan være vanskelige at lukke. Det kan bl.a. være på Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter m.m.

Hos Abildskov Begravelse hjælper vi gerne de pårørende med lukning af de sociale profiler, hvis det ønskes. Dette er inkluderet i priser på vores pakker og koster derfor ikke yderligere.

Bestil et møde – og vi hjælper jer igennem den svære tid med barnebegravelse.

Vil du gerne tale sammen?

Abildskov Begravelse tilstræber at yde de efterladte den bedst mulige rådgivning i trygge rammer. Jeg tilbyder derfor personligt besøg eller online møde – Sammen finder vi en løsning der passer til din families behov.

Vi dækker Nordsjælland